1. 1-as mišinys: Visus ingredientus sutrinkite tarp pirštų iki smulkių trupinių.
2. 2-as mišinys: Visus ingredientus gerai išmaišykite. Aš pati varškę naudoju kreminę, paprastą varškę reikia pertrinti per sietelį.
3. Užpilas: Sumaišome grietinę su kondensuotu pienu. Labiau nei naminė, tinka pirktinė neriebi grietinė.
4. Tuomet kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sluoksniuokite paeiliui pirmą ir antrą mišinius. Turi gautis trys pirmojo - trupinių mišinio sluoksniai ir du antrojo mišinio - varškės masės. Pirmas bei paskutinis sluoksnis privalo būti pirmasis mišinys su trupiniais.
5. Tada kepkite įkaitintoje iki 180-190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug valandą. Tikrinkite mediniu iešmeliu. Ištrauktą iš orkaitės dar karštą pyragą užpilkite užpilu.
Atsiliepimai