1. Kaip tikriausiai žinote, gaminant mėgiamą bulvių garnyrą, reikia išvirti bulves, po to jas gerai sutrinti ir patiekti į stalą. Bet iš tikrųjų toks įprastas metodas yra ne visai teisingas.
2. Kaip pasakoja profesionalūs virėjai, norint pagaminti labai skanią bulvių košę, bulvių vandenyje virti nederėtų. Anot jų, bulvės yra tarsi kempinėlė ir gerai sugeria skystį, todėl lengvai sutrinama, tampa minkšta bei švelni. Klaida yra tokia, kad paprastas vanduo negali bulvėms suteikti sodraus aromato bei malonaus skonio.
3. Profesionalūs virtuvės šefai rekomenduoja bulves iškart virti piene, kuris patiekalui suteiks apetitą pakeliantį grietinėlės skonį.
4. Taip pat, košė gausis tirštesnė. Tiems, kurie garnyro pageidauja dar minkštesnio, virėjai pataria jį atskiesti pienu, kuris yra laikomas šaldytuve.
5. Kad patiekalas pavyktų dar aromatingesnis, į puodą galite įdėti šiek tiek česnako ir prieskonių, tokių kaip, rozmarinas arba čiobrelis.
6. Bėkite gaminti jau dabar ir pasigaminkite nuostabią bulvių košę su šiais patarimais!
Atsakinėjama į Komentarą