Šios skanios ir lipnios cinamoninės bandelės pagal Beatą - tai tikras namų kvapų ir šilumos simbolis. Purios, minkštos tešlos sluoksniai, persisunkę tirpstančiu sviestu ir aromatiniu cinamonu, sukuria nepakartojamą skonį, kuris primena vaikystę ir jaukius namų prisiminimus. Jos nesudėtingos gaminti, tačiau rezultatas visada nustebina ir sužavi net išrankiausius skonio vertintojus.
Galimos ingredientų alternatyvos
Šiame recepte galite eksperimentuoti su keliais ingredientais:
- Pieną galite pakeisti augaliniu pienu, pavyzdžiui, migdolų, kokosų ar avižų pienu, jei norite veganiškos versijos.
- Vietoje įprasto baltojo cukraus galite naudoti rudą cukrų, kokosų cukrų arba medų, kurie suteiks bandelėms gilesnį, karamelizuotą skonį.
- "Ekstra" miltus galima pakeisti spelta miltais arba sumaišyti su pilno grūdo kvietiniais miltais santykiu 50:50 sveikesnei alternatyvai.
- Įdarui galite papildomai įdėti smulkintų riešutų (graikinių, migdolų, lazdyno), razinų, džiovintų spanguolių arba obuolių gabaliukų.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Tešlos kildinimas yra vienas svarbiausių etapų ruošiant cinamonines bandeles - nepagailėkite laiko šiam procesui, nes tai užtikrins pūrumo kokybę.
- Prieš kepimą bandeles galima aptepti plaktu kiaušiniu, kad jos įgautų gražią auksinę spalvą.
- Iškepusias bandeles galima aptepti glajumi iš cukraus pudros ir pieno arba sūrio kremo glajumi, pagamintu iš kreminio sūrio, cukraus pudros ir vanilės ekstrakto.
- Jei norite išlaikyti bandeles šviežias ilgiau, laikykite jas sandariame inde kambario temperatūroje iki 2 dienų arba šaldytuve iki 5 dienų.
- Bandeles galima užšaldyti iki 3 mėnesių - prieš valgant, tiesiog atšildykite ir pašildykite mikrobanginėje krosnelėje arba orkaitėje.
Atsakinėjama į Komentarą