Šios sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais – tai traškios ir aromatingos bandelės, kurios tobulai dera su obuolio saldumu ir cinamono prieskoniu. Kiekviena bandelė yra lengva ir puri, o minkštas, kepintas obuolio gabalėlis viduje suteikia natūralaus vaisinio skonio. Pateptos kiaušinio tryniu ir pabarstytos cinamonu, bandelės kepant įgauna auksinį atspalvį ir ypatingai kvapnią plutelę. Puikus pasirinkimas tiek desertui, tiek jaukiems pusryčiams ar užkandžiui su kava ar arbata.
Redaktorės Vaidos komentaras - tokios paprastos, greitai paruošiamos bandelės negali nepatikti. Kepti obuoliai, minkšta tešla, cinamono aromatas... Prie puodelio arbatos labai tinkantis desertas. Bandeles galima pabarstyti ne tik cinamonu, bet ir žiupsneliu cukraus. Bus dar truputėlį traškiau.