Skumbrė, kepta ant grotelių

Ingredientai

    • skumbrės
    • druska
    • pipirai
    • citrinos sultys
    • krapai
    • petražolės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių skumbres išvalykite, nuplaukite, nusausinkite, pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska bei pipirais iš išorės ir iš vidaus. Tada krapus bei petražoles smulkiai supjaustykite, pridėkite į vidų. Palikite marinuotis kelioms valandoms.
  2. 2. Po to kepkite ant grotelių virš žarijų maždaug 15-20 minučių. Skanaukite!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau skumbrės receptų rasite: Skumbrės receptai.

Atsiliepimai

Žuvis: Hokis su čorisu ir avinžirniais
(3)
Paprasta žuvienė su perlinėmis kruopomis iš lašišos rinkinio ar dalių
(6)