Skumbrė, kepta ant grotelių

Ingredientai

    • skumbrės
    • druska
    • pipirai
    • citrinos sultys
    • krapai
    • petražolės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių skumbres išvalykite, nuplaukite, nusausinkite, pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska bei pipirais iš išorės ir iš vidaus. Tada krapus bei petražoles smulkiai supjaustykite, pridėkite į vidų. Palikite marinuotis kelioms valandoms.
  2. 2. Po to kepkite ant grotelių virš žarijų maždaug 15-20 minučių. Skanaukite!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau skumbrės receptų rasite: Skumbrės receptai.

Atsiliepimai

Keptas upėtakis su voveraičių ir grietinėlės padažu
(4)
Žuvies apkepas
(1)
Tuno filė kotletai su pangasija
(4)
Keptuvėje kepta lydeka su pomidorų padažu ir bulvių koše
(5)
Lašiša su traškia plutele, bulvėmis ir salotomis
(1)