1. Pirmiausia pusę miltų užpilame su šiltu vandeniu, sudedame su cukrumi išsuktas mieles, išplakame tešlą, storai užbarstome miltais, apdengiame rankšluosčiu bei pastatome šiltai, kad pakiltų.
2. Kai jau paviršiuje miltai nuo kylančios tešlos suaižėja, minkome. Minkydamos įdedame aliejų, cukrų ir aguonas.
3. Išminkyta tešla turi būti kietesnė nei pyragui. Tada iš tešlos voliojame plonus, mažojo piršto storio volelius bei pjaustome juos mažais gabaliukais.
4. Tuomet suberiame į miltais pabarstytą kepimo skardą, lygiai paskleidžiame bei kepame (180 laipsnių temperatūroje, maždaug 15 minučių). Kepdami jie dar šiek tiek pakils, o iškeps jie greitai, tai saugome, kad nesudegtų, kad būtų gražiai geltoni. Skanaujame!