Jei silkė pataluose jau spėjo kiek pabosti, tai siūlome išmėginti šią mišrainę su sūdyta lašiša, bulvėmis, raudonaisiais svogūnais, kiaušiniais ir majonezu. Nustebinsite ne vieną, ji itin švelnaus skonio, bet tuo pačiu labai soti!
1. Iš pradžių bulves bei kiaušinius išvirkite (bulves virkite pasūdytame vandenyje).
2. Išvirus supjaustykite nedideliais kubeliais.
3. Tuomet lašišą supjaustykite mažais gabalėliais.
4. Svogūną nulupkite bei supjaustykite mažais gabalėliais.
5. Tada sluoksniuokite mišrainę: dėkite bulvių sluoksnį, po to lašišos, paskui svogūnų, kiaušinių ir aptepkite majonezu. Sluoksniuokite iki tol, kol užtenka ingredientų.
6. Paskutiniame sluoksnyje kiaušinius galite dėti ant mėgstamo majonezo.
7. Patiekite ir skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau lašišos mišrainių receptų rasite: Lašišos mišrainės.
Babara
Gaminu, išties, skonis nepakartojamas. Kartais vietoj lašišos, dedu rūkytos vištos (skonio tikrai nesugadina).
Atsakyti
Ema
Omg... net nesitikėjau, kad taip skaniai išeis. Visi valgę labai gyrė, sakė, kad labai labai skalsu.
Atsakyti
Babara
Atsakyti
Ema
Atsakyti