1. Iš pradžių nupjauname vištienos mėsytę nuo kaulų, smulkiai supjaustome, o odos nenaudojame.
2. Tam, kad būtų lengviau suformuoti torto formą, paimame lėkštę, padedame ant jos išimamos formos sieneles bei dedame viską į vidų.
3. Kiekvienas sluoksnį sutepame majonezu. Ant dugno dėkite vištieną, majonezą. Tada smulkiai supjaustytą svogūną, majonezą. Tarkuotą sūrį ir majonezą. Po to tarkuotą obuolį be žievelės ir majonezą. Paskui tarkuotus kiaušinius bei majonezą. Peiliu aptepame šonus bei viršų ir užbarstome trupintus krekerius. Patiekiame ir skanaujame!
4. Pastebėjimas: Tikrai labai originaliai viskas patiekus atrodo, svečiai net pagalvojo, kad tai tortas. O ir buvo labai skanu!