1. Pradžioje iš sluoksniuotos tešos išspauskite apskritimus, vienus palikite dugnui, o kituose išspauskite mažesnius apskritimus, kurių kraštus naudosime. Kiaušinio trynio bei vandens plakiniu patepkite apskritimo dugno kraštus bei tuščiavidurius apskritimus dėkite vieną ant kito, vis patepdami su plakiniu. Krepšelius galite daryti kokio tik norėsite dydžio arba aukščio.
2. Tuomet krepšelius kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 - 20 minučių.
3. Vištienos salotoms nulupkite svogūną, supjaustykite smulkiai bei užpilkite su verdančiu vandeniu. Palikite porai minučių pastovėti bei nupilkite.
4. Tada nuo šlaunelės nuimkite mėsą bei susmulkinkite, smulkiai supjaustykite kiaušinius, sūrį sutarkuokite su burokine tarka, obuolį nulupkite bei smulkiai supjaustykite, apšlakštykite citrinos sultimis.