Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir špinatais

Ingredientai

    • sluoksniuota tešla: 1 pakelio
    • varškė: 250 gramų
    • šaldyti špinatai: 50 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių špinatus atšildome bei juos susmulkiname.
  2. 2. Tada sumaišome su varške, įdedame druskos. Kiaušinį išplakame, pusę plakinio supilame į varškės masę. Sluoksniuotą tešlą supjaustome kvadratėliais, į vidų įdedame įdarą bei užspaudžiame kraštelius.
  3. 3. Tuomet pyragėlius aptepame likusiu kiaušinio plakiniu bei kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje kol dailiai parus. Skanaujame!

Atsiliepimai

Kopūstų pyragas, kuriam neįmanoma atsispirti
(1)
Krabų mėsos ir špinatų užkepas - apkepas
(1)
Brokolių ir šoninės apkepas
(3)
Aštrūs ryžiai su ananasais
(1)