Šniceliai | Receptas

2018-03-15 Autorius Neringos užrašai

Šniceliai | Receptas

Ingredientai

    • malta kiauliena: 1 kilogramo
    • juoda duona: 4-5 riekelių
    • pienas: ~150 mililitrų
    • svogūnai: 1
    • druska
    • mėgstami prieskoniai
    • džiūvėsėliai
    • kiaušiniai: 2 (į faršą)
    • kiaušiniai plakiniui: 2 (kotletams pamirkyti)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Tuomet formuokite kepsniukus, aš formavau tokius tarsi "cepelino formos". Apvoliokite džiuvesėliuose, paskui kiaušinio plakinyje bei vėl džiuvesėliuose. Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių bei vėliau sudėkite į kepimo skardą pabaigti kepti. Orkaitėje kepkite maždaug 25 minutes (180 laipsnių temperatūroje). Skanaukite su bulvių koše ir mėgiamomis salotomis!
  2. 2. Iš pradžių duoną užpilkite su pienu, palaikykite maždaug keletą minučių bei sutrinkite į košę. Sumaišykite su likusiais ingredientais (svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais).
Maltos avienos šašlykas - kebabas
(2)
Piemenėlių pyragas su malta mėsa
(7)
Naminiai tacos su faršu, pupelėmis ir gvakamole
(1)
Ugninė mėsos sriuba su jautienos faršu ir pupelėmis
(1)