1. Patarimas prieš gaminant: Kad patiekalas pavyktų skanesnis, aš visada faršą susimalu pati savo virtuvėje, tą rekomenduoju padaryti ir Jums.
2. Iš pradžių mažais kubeliais supjaustykite marinuotus agurkus.
3. Į indą įmuškite kiaušinius, įpilkite vandens, išplakite.
4. Tuomet sumaišykite su miltais. Į tešlą įmaišykite bei maltą mėsą, susmulkintus agurkus ir tarkuotą sūrį. Pagardinkite pagal skonį druska bei pipirais.
5. Į keptuvę įpilkite aliejaus bei kepkite mažus, vieno šaukšto dydžio blynelius.
6. Padažas: Smulkiai sutarkuokite agurkus bei virtą kiaušinį, sumaišykite su likusiais ingredientais.
7. Iškeptus blynelius patiekite su pasiruoštu padažu ir skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.