Autorius apie receptą
Maltos mėsos krepšelis – tai elegantiškas ir sotus patiekalas, kurio pagrindą sudaro sultingi mėsos krepšeliai, pripildyti gardžiu įdaru. Įdaras gaminamas iš švelniai tirpstančio tarkuoto sūrio, kreminės grietinės, plaktų kiaušinių ir aromatingų krapų, suteikiančių gaivumo ir subtilaus skonio. Kepant įdaras tampa maloniai kreminis, puikiai derantis su sultinga mėsos plutele.
Redakcijos komentaras - šis patiekalas puikus variantas kai reikia pagaminti maisto didesniam kiekiui žmonių. Kepimo skardoje tilps gana daug krepšelių, pietūs visiems iškeps vienu metu ir jums nereikės stovėti prie keptuvės vartant kotletus. Kol krepšeliai iškeps, jums beliks sumaišyti gaivias salotas. Šalia tobulai derės šviežių kopūstų salotos arba spalvotos daržovės tiesiai iš daržo.
Atsiliepimai
Adc
Atsakyti
CDA
Birute Pakstiene
Rima
Lina
Saldute
Atsakyti
Danguolė
El Hefe
Angelika
Atsakyti
Sandra
Vaidas
Atsakyti
Vaidas
Regina
Atsakyti
Laura
Atsakyti
Luna
Linas
Atsakyti
Alma
Atsakyti
Kitas
Fosforas
Atsakyti
Ina
Atsakyti
Kiausinis
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Olegas Gavronskis
Atsakyti
Olegas Gavronskis
Atsakyti
Daiva
Atsakyti
Kiaušiniai
Atsakyti