Atviri naminiai mėsainiai – tai sotus ir gardus patiekalas, kuriame derinamos traškios daržovės, išsilydęs sūris ir tobulai iškepta malta mėsa. Šiltoje plokščiaduonėje įsitaisęs įdaras papildytas gardžiu padažu, kuris suteikia patiekalui gaivų skonį.
Savybės:
- Greitai paruošiamas – idealiai tinka užimtiems vakarams.
- Sotus, su švelniai išsilydžiusiu sūriu ir traškiomis daržovėmis.
- Lankstus patiekalas – įdarą galite pritaikyti pagal savo skonį.
Patiekite su:
- Traškučiais, bulvytėmis fri orkaitėje ar gaiviomis daržovių lazdelėmis.
- Šalia patiekite papildomo padažo arba aštraus čili pagardo.
Šis patiekalas yra puikus pasirinkimas tiek neformaliam vakarėliui, tiek greitiems pietums. Skaniausia valgyti šiltą, ką tik pagamintą.
Redaktorės Vaidos komentaras - patiekalą papildykite savo mėgstamomis daržovėmis, čia puikiai tiks ir pomidorai, jelapenai ar paprikos. Į padažą, jeigu norisi šiek tiek lengviau, įmaišykite šaukštelį graikiško jogurto.