Mėsos kukuliai su ryžiais ir morkomis, baltame padaže – tai švelnus, sotus ir jaukus patiekalas, kuris patiks visai šeimai. Sultingi mėsos kukuliai, pagaminti iš maltos mėsos, ryžių ir morkų, yra švelnaus skonio, o ryžiai prideda malonios tekstūros. Kukuliai patiekiami su kreminiu baltu padažu, kuris suteikia jiems dar daugiau švelnumo ir turtingumo.
Šis patiekalas puikiai dera su
bulvių koše arba b
ulvytėmis fri, o baltas padažas sukuria tobulą balansą tarp sočių kukulių ir lengvo, kreminio užbaigimo.
Autorės komentaras - tai yra puikaus skonio mėsos faršo kukuliai (tefteliai) su ryžiais ir morkomis, paruošti fantastiško skonio baltame padaže. Toks patiekalas labai tinka pietums ar vakarienei. Mes tikriausiai šį patiekalą ruošiame bent kartą į savaitę, nes jis mums taip nerealiai patinka. Pamėginkite pasigaminti ir Jūs, tikrai nenusivilsite!
Gintare
Atsakyti
Stasė
Nilkute
Dalia
Atsakyti
Is
Kukuliai
Veronika
Atsakyti
As Lina
Atsakyti
Jūratė Žemaitaitienė
Atsakyti
Vilija
Atsakyti
Lina
undefined
česlovas jankus
Atsakyti
Marija
Atsakyti
Ausra
Atsakyti
Onutė
Atsakyti
Olga
Atsakyti
vaiva teberiene
Atsakyti