Neseniai Jums rodžiau kaip paruošti šnicelius su balta duona ir baltu padažu, kaip valgykloje, o šiandien noriu parodyti kitokį variantą, kurį nusižiūrėjau Beatos virtuvės laidoje. Jie yra kitokie, nes gaminami su manų kruopomis ir džiūvėsėliais. Kai pirmą kartą juos mėginau, žiūrėjau kiek skeptiškai, bet galutinis rezultatas pranoko visus lūkesčius. Dabar galiu pasakyti, kad net dažniau gaminame šį variantą, nes jam reikia visai nedaug ingredientų, o ir paruošimas labai paprastas. Pamėginkite ir Jūs!
Ingredientai
kiaulienos faršas: 300 gramų
svogūnai: 1
manų kruopos: 2 valgomųjų šaukštų
džiūvėsėliai: 4 valgomųjų šaukštų
kiaušiniai: 2
druska
juodieji pipirai
mėgstami prieskoniai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaulienos faršą sumaišome su maltu svogūnu ir dar kartą gerai išmaišome.