4. Paliekame uždengtą pastovėti 10 minučių ir tada vėl minkome 7-10 minučių.
5. Įminkome šokoladą, razinas ir riešutus. Įdedame tešlą į dubenį, uždengiame ir paliekame pakilti 1-2 valandai, kol padvigubės.
6. Patepame sviestu (arba išklojame kepimo popieriumi) 2 duonos kepimo formas. Recepte parašyti komponentų kiekiai yra paruošimui vienos 23 centimetrų ilgio (didelę) duonos kepimo skardos, bet pas mane realiai gavosi du nemaži kepaliukai.
7. Padaliname tešlą per pusę ir suformuojame 2 kepaliukus, įdedame juos į kepimo formas.
8. Suplakame pieną, 2 trynius ir patepame plakiniu kepaliukus, uždengiame juos ir paliekame pakilti 30-45 minutes kol jie beveik padvigubės.
9. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
10. Pašauname duoną į orkaitę ir kepame 15 minučių.
11. Tada sumažiname temperatūrą iki 180 laipsnių temperatūros ir kepame dar 30 minučių. Išimame ir atvėsiname ant grotelių. Skanaujame!
12. Rekomendacija: Daugiau šokoladinių pyragų receptų rasite: Šokoladiniai pyragai.
Atsakinėjama į Komentarą