Šokoladinis braunis be kepimo – tai sveikesnis deserto variantas, kuriame susilieja natūralus saldumas ir sodri šokolado tekstūra. Šokoladainio pagrindą sudaro maistingi ingredientai: minkštos datulės, malti migdolai, kakava, linų sėmenys ir maca milteliai. Šis sluoksnis pasižymi ne tik turtingu skoniu, bet ir subtiliu riešutišku skoniu bei švelniu natūraliu saldumu. Avokadų glajus suteikia kremiškumo, kurį dar labiau paryškina klevų sirupo saldumas ir intensyvus kakavos skonis. Papuoštas traškiais pistacijų gabaliukais, šis šokoladainis tampa dar ir vizualiai patrauklus, Puikus pasirinkimas mėgstantiems šokoladinius desertus.
Autorės komentaras - laikome šaldytuve ir smaližiaujame 3-4 dienas. Pats šokoladainis be glajaus išlieka skanus iki 7 dienų.
Vietoje migdolų riešutų galima naudoti pekanų ar lazdynų riešutus – skonis kiek kitoks, bet visumoje fantastiškai skanu.
Jeigu neturite maca miltelių ar linų sėmenų, jų galite visai nedėti. Aš juos naudoju dėl jų maistingumo.
Atsakinėjama į Komentarą