rudas cukrus: truputį daugiau nei trečdalio stiklinės
kiaušiniai: 2
kakavos milteliai: truputį daugiau nei trečdalio stiklinės
kokoso drožlės: 1 valgomojo šaukšto
kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Pradžioje įkaitinkite orkaitę iki 170−180 laipsnių temperatūros. Tada 20×15 centimetrų dydžio formą išklokite su kepimo popieriumi.
2. Tuomet dubenyje virš verdančio vandens išlydykite šokoladą kartu su kokosų pienu (nuolatos maišydamos).
3. Po to kitame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius bei kakavos miltelius. Įmaišykite lydyto šokolado masę. Po vieną įmaišykite kiaušinius.
4. Paskui supilkite tešlą į paruoštą formą, pabarstykite kokoso drožlėmis bei kepkite apie pusvalandį. Atvėsinkite bei supjaustykite. Skanaukite!
Jola
Atsakyti