1. Pradžioje į dubenį sudėkite sviestą, suberkite druską, cukrų, įmuškite kiaušinį bei viską sutrinkite iki vientisos masės. Įmaišykite maltus migdolus. Gautą masę sukrėskite į nedidelę tortinę, išklotą su kepimo popieriumi. Rankomis suformuokite pagrindą su pakeltais krašteliais bei pastatykite į šaldytuvą 30 minučių.
2. Tuomet į kitą dubenį sudėkite visus produktus, skirtus sūrio masei. Elektriniu trintuvu viską išplakite iki vientisos masės bei supilkite ant atšalusios pyrago pagrindo tešlos.
3. Tada orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros. Į apatinę lentyną pastatykite karščiui atsparų indą, pripildytą vandens, kad skleistų garus. Į vidurinę lentyną statykite tortą. Kepkite apie 60 minučių. Jei viršus ima greitai ruduoti, apdenkite kepimo popieriumi bei kepkite toliau.
4. Po to į nedidelį puodą suberkite švarias spanguoles, užtarkuokite apelsino žievelę, užberkite cukrų bei supilkite sultis. Kaitinkite tol, kol uogos suvirs bei padažas truputį sutirštės. Atšaldykite. Iškepusį tortą per naktį laikykite šaltai, o prieš patiekdamos aptepkite spanguoliniu padažu. Skanaukite!