Šparaginių pupelių mišrainė žiemai su svogūnais, morkomis ir pomidorų padažu

2023-08-19 Autorius oSkanu.lt

Šparaginių pupelių mišrainė žiemai su svogūnais, morkomis ir pomidorų padažu
Šiandien Jums rodau kaip aš gaminu labai skanią šparaginių pupelių mišrainę žiemai su svogūnais, morkomis ir pomidorų padažu. Paruošimas tikrai labai nesudėtingas, tačiau visada pavykstantis ir nenuviliantis. Mūsų šeimai šios mišrainės skonis labai patinka ir dažniausiai ji žiemos net sunkiai sulaukia, nes būna suvalgoma greičiau. Tad labai rekomenduoju išmėginti ir Jums nieko nelaukiant. Pradedam gamybą! 

Ingredientai

    • šparaginės pupelės: 1 kilogramo
    • svogūnai: 500 gramų
    • morkos: 500 gramų
    • pomidorų padažas: 1 litro
    • cukrus: 2 šaukštų
    • actas: 5 šaukštų
    • prieskoniai: pagal skonį
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių šparagines pupeles apvirkite vandenyje.
  2. 2. Tuomet troškinkite daržoves (sutarkuotas morkas bei smulkiai supjaustytus svogūnus) maždaug 15 minučių.
  3. 3. Tada nuolatos maišydamos, bendrame puode, troškinkite viską kartu (daržoves, susmulkintas pupeles su pomidoru padažu, cukrumi, actu, krapais, petražolėmis bei kitais mėgstamais prieskoniais).
  4. 4. Po maždaug 15-20 minučių bendros masės troškinimo viską sudėkite į švarius stiklainius. Štai ir viskas :) Skanaus!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.

Nijolė, geras ir įdomus receptas.

Pomidorų padažo užtektų 0,5 litro stiklainiuko ir acto - 3 šaukštų. Laikosi kambario spintelėje.
Atsakyti

Viltė

Darau tokią daržovienę panašiai, tik morkas ir svogūnus troškinu nedideliam kiekyje aliejaus ir tomatų mažiau
Atsakyti