Sriuba: vištiena ir porai

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną apverdame maždaug 20 minučių bei pakeičiame vandenį, o užvirus, baigiame virti vištienos dalis.
  2. 2. Tada sultinį paskaniname pipirais bei druska. Smulkiai sutarkuojame morkas, stambesniais skritinėliais supjaustome porą, vištieną atskiriame gabaliukais nuo kaulo.
  3. 3. Po to viską sukrečiame į sultinį bei paverdame dar maždaug 10-15 minučių. Patiekiame ir skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.

Atsiliepimai

Raugintų kopūstų sriuba su veršienos kukuliais
(1)
Tom yum sriuba su vištiena ir krevetėmis
(18)
Voveraičių sriuba su mėsos kukuliais
(1)
Perlinių kruopų ir daržovių sriuba 🍲
(1)
Spindulinių mungo pupuolių sriuba su pomidorais
(2)