1. Iš pradžių vištienos gabalėlius įtrinkite su citrinos sultimis bei prieskoniais, sudėkite į dubenėlį ir užpilkite likusiomis sultimis. Pamarinuokite šaldytuve maždaug 1-2 valandas.
2. Tada pasimarinavusią vištieną pasūdykite pagal savo skonį, sudėkite į kepimo indą.
3. Tuomet šalia išdėliokite pasūdytas bulves (didesnes reiktų supjaustyti į smulkesnius gabalėlius), į 4-6 gabaliukus supjaustytą morką, svogūniuką, pipiriukus, lauro lapelius, supilkite vandenį bei dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros.
4. Kepkite maždaug 30 minučių, kol mėsytė bei bulvytės jau gerokai suminkštėja. Sudėkite į skardą pusiau perpjautas kriaušes bei obuolius, jei reikia - apverskite vištienos gabalėlius bei kepkite dar apie 15 minučių, kol mėsa visiškai iškepa (įbedus šakutę, bėga skaidrios baltos sultys) ir bulvės suminkštėja.
5. Jei mėsa bei bulvės dar būna nepaskrudusios, likus maždaug 5 minutėms iki kepimo galo padidinkite orkaitę iki 230 laipsnių temperatūros, kad vištos odelė apskrustų. Galutinis vaizdas, perkeltas į lėkštę pateiktas nuotraukoje žemiau:) Skanaus!