1. Iš pradžių vištienos filė supjaustome horizontaliai - plonais, bet plačiais kepsniukais.
2. Tada juos lengvai išmušome, pabarstome druska bei pipirais pagal savo skonį.
3. Tuomet sūrį ir rūkytą kumpį supjaustome labai plonomis riekelėmis.
4. Ant vištienos kepsniuko vidurio uždedame kumpio riekelę bei sūrį. Į vidurį užlenkiame vištienos kraštus, taip, kad uždengtų vienas kitą.
5. Po to vištienos kepsniukus apvoliojame miltuose, lengvai plaktame kiaušinyje, maltuose džiūvėsėliuose, vėl kiaušinyje ir dar kartą džiūvėsėliuose.
6. Paskui kepame keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje (aliejaus negailime, tegul kepsniukus apsemia bent iki pusės). Kepame ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol gražiai paskrunda iš abiejų pusių.
7. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru ir lepinamės!