Tokios vištienos juostelės gaunasi traškios, jų vidus sultingas ir minkštas. Aš pati jas patiekiau su graikiško jogurto ir majonezo padažu, bet galite rinktis ir kitą savo pamėgtą padažą. Taip pat tinka koks aštresnis padažas. Vištieną kepu orkaitėje, tad aliejaus naudoju visai nedaug. Šį patiekalą aš skanavau su šviežiomis daržovėmis ir padažu. Jei Jūs planuojate jį patiekti kaip užkandį, vištienos filė galite supjaustyti net mažesniais gabaliukais.
Prieš kepdama filė juosteles apšlaksčiau aliejumi, o tuomet aptepiau jų viršų. Galite naudoti purškiamą aliejų, labai patogu.
Vištienos juostelių gaminimas:
Vištienos filė gabaliukus apvolioju kukurūzų miltuose. Galite vietoje jų naudoti ir įprastinius - kvietinius miltus.
Padažo gaminimas:
Jį gaminu su graikišku jogurtu ir keliais šaukštais majonezo. Jo galite ir visai nedėti, o naudoti tik graikišką jogurtą.