1. Iš pradžių supjaustome nuskustas bulves nedideliais gabaliukais, taip pat supjaustome nuskustas morkas (pjaustau kuo ploniau), susmulkiname svogūnus.
2. Tuomet, puode, kuriame darysime šį "troškinį", išlydome sviestą bei jame apkepiname morkas su bulvėmis.
3. Kai jau kelias minutes pakepinome morkas su bulvėmis, į jas sudedame miltus, greitai išmaišome, tada supilame skysčius (pieną ir sultinį) bei verdame 10-15 minučių ant nedidelės ugnies.
4. Į puodą su daržovėmis sudedame svogūnus bei verdame dar maždaug 10-15 minučių.
5. Į jau išvirusį "šiupinį" sudedame garstyčias, pasirinktus prieskonius bei labai gerai išmaišome. Patiekiame ir skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau bulvių receptų rasite: Bulvių receptai.