Autorius apie receptą
Jeigu vis dar ieškote savo vienintelio ir pačio tobuliausio sultingos keptos vištienos recepto šioms Velykoms (ar kitai šventei) - rekomenduoju nebesidairyti niekur kitur ir išbandyti vištą keptą su citrina ir česnaku. Receptas ganėtinai paprastas, bet yra viena nedidelė paslaptis, dėl kurios iškepta vištiena, išlieks itin sultinga. Įprastai visus prieskonius arba marinatus įtriname ant vištos odelės ir prieš kepimą vištieną privalu pamarinuoti mažiausiai kelias valandas ar, geriausia, žinoma, per visą naktį, kad visi skoniai kuo geriau įsigertų. Bet prieskonius ištepant po vištos odele galite drąsiai kepti iškart (be visai jokio marinavimo!), nes iškepusi vištiena yra ne tik minkšta, bet ir be galo aromatinga. Be jokios abejonės, tokiu būdu naudojant prieskonius vištą galite marinuoti ir per visą naktį, skoniui tikrai nepakenks, bet tiems, kas neturi laiko ir kantrybės šis receptas yra pats geriausias išsigelbėjimas.
Atsiliepimai