1. Iš pradžių sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Pirmiausia naudokite šaukštą, kad masė susijungtų, o paskui iš lėto su mikseriu.
2. Tada, kai jau masė taps vientisa plakame greičiau bei pilame po vieną šaukštą pieno, kol pasiekiame norimą konsistenciją. Naudojame:)
3. Pastebėjimas: Itin nuostabus sviestinio kremo receptas. Idealiai išlaiko formą, yra minkštas bei labai lengvai tepamas. Tokiam tortui (20 centimetrų skersmens, 2,7 kilogramo), kuris nuotraukoje, prireikė trigubo kiekio sviestinio kremo.
4. Rekomendacija: Daugiau kremų receptų rasite: Kremai.
Atsiliepimai
asta
kiek laiko figureles islieka is kremo padarytos ant torto jei tortas saldytuve laikomas?
Atsakyti
Atsiliepimai
asta
Atsakyti