Takai su krevetėmis

Autorius apie receptą

Tokie takai yra tai, ką aš pati labai mėgstu ir tikriausiai galėčiau valgyti kiekvieną mielą dieną.

Jie yra ganėtinai greitai pagaminami. Po to nereikia plauti daugybės indų. Taip pat galite pasiimti tiek į gamtą, tiek į darbą... 

Ingredientai

    • tortilijos: 8 (nedidelės)
    • konservuoti kukurūzai: 1 nedidelės skardinės
    • marinuoti jelepenai: 1
    • rukolos lapeliai: 60 gramų
    • virtos krevetės: 300 gramų
    • natūralus graikiškas jogurtas: 5 šaukštų
    • citrinos sultys: šlakelio
    • pipirai: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia krevetes pakepinkite kelias minutes keptuvėje.
  2. 2. Tada orkaitėje pašildykite tortilijų lakštus.
  3. 3. Tuomet ant šilto tortilijos lakšto dėkite rukolos lapelių, pakepintas krevetes, kukurūzus ir susmulkinto jelepeno.
  4. 4. Natūralų graikišką jogurtą sumaišykite su citrinos sultimis ir pipirais.
  5. 5. Apšlakstykite salotas ir susukite. Skanaukite!

Atsiliepimai

Midijos kokosų pieno padaže (azijietiškai)
(2)
Austrės užkeptos česnakiniu sviestu
(8)
Makaronai su grietinėle ir česnakinėmis krevetėmis
(1)
Midijų sriuba su kokoso pienu ir kario prieskoniais
(1)
Tailandietiškai ruoštos krevetės pagal Beatą
(3)