Takai su krevetėmis

2020-07-07 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Takai su krevetėmis
Tokie takai yra tai, ką aš pati labai mėgstu ir tikriausiai galėčiau valgyti kiekvieną mielą dieną.

Jie yra ganėtinai greitai pagaminami. Po to nereikia plauti daugybės indų. Taip pat galite pasiimti tiek į gamtą, tiek į darbą... 

Ingredientai

    • tortilijos: 8 (nedidelės)
    • konservuoti kukurūzai: 1 nedidelės skardinės
    • marinuoti jelepenai: 1
    • rukolos lapeliai: 60 gramų
    • virtos krevetės: 300 gramų
    • natūralus graikiškas jogurtas: 5 šaukštų
    • citrinos sultys: šlakelio
    • pipirai: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia krevetes pakepinkite kelias minutes keptuvėje.
  2. 2. Tada orkaitėje pašildykite tortilijų lakštus.
  3. 3. Tuomet ant šilto tortilijos lakšto dėkite rukolos lapelių, pakepintas krevetes, kukurūzus ir susmulkinto jelepeno.
  4. 4. Natūralų graikišką jogurtą sumaišykite su citrinos sultimis ir pipirais.
  5. 5. Apšlakstykite salotas ir susukite. Skanaukite!
Makaronai - spagečiai su jūros gėrybėmis ir pomidorais
(7)
Tailandietiškai ruoštos krevetės pagal Beatą
(3)
Kokosu ir cinamonu orkaitėje užkeptos krevetės
(1)
Pad thai su krevetėmis, ryžių makaronais ir daržovėmis
(4)
Midijos su pomidorais, nduja ir chorizo
(1)
Kiniškos salotos su krevetėmis ir ryžių makaronais
(1)
Žalios Iceberg salotos su krevetėmis
(6)