1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 170-180 laipsnių temperatūros. Išklojame kepimo popieriumi 22x33 centimetrų kepimo formą (tiks ir 20x20 cm.)
2. Tuomet sumaišome tirpintą ir atvėsintą sviestą bei abejus cukrus dideliame dubenyje.
3. Tada sudedame kiaušinius ir kiaušinio trynį, gerai išmaišydamos po kiekvieno. Įmaišome vanilės ekstraktą.
4. Kitame dubenyje sumaišome kartu miltus, krakmolą, kepimo miltelius bei druską.
5. Dalimis įmaišome sausus produktus į šlapius, kol viskas gerai susimaišo.
6. Tolygiai paskleidžiame tešlą paruoštoje kepimo formoje, ant viršaus po šaukštą sudedame Nutellą. Naudodamos peilį sumaišome Nutellą su tešla.
7. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes arba kol kraštai pasidarys auksiniai rudi bei patikrinus mediniu iešmeliu jis visiškai neaplimpa tešla.
8. Atvėsiname prieš supjaustydamos ir patiekdamos. Pasilepinam!
9. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.