Šių fantastiškų kiaulienos šonkauliukų paslaptis slypi unikalaus skonio glazūroje, kurioje harmoningai susilieja citrusinių vaisių, medaus ir prieskonių aromatai. Gaunasi itin gardūs bei sultingi kiaulienos šonkauliukai - labai rekomenduoju išmėginti! Tiesiog tikrai būtina pabandyti, man jie tobuliausi iki šiol bandyti!
Galimos ingredientų alternatyvos
- Vietoje kiaulienos šonkauliukų galima naudoti kiaulienos sprandinę arba jautienos šonkauliukus.
- Jei neturite šviežio imbiero, galima naudoti 1/2 arbatinio šaukštelio malto imbiero.
- Vietoje medaus galima naudoti klevų sirupą arba rudą cukrų.
- Jei namuose nėra rozmarino, galima pakeisti šviežiu arba džiovintu čiobreliu.
- Sojos padažą galima pakeisti tamari padažu arba kokosų aminos.
- Citrinos ir apelsinai gali būti pakeisti mandarinais arba greipfrutais, tik tuomet reikėtų atitinkamai koreguoti medaus kiekį.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Geriausiems rezultatams pasiekti, kiaulienos šonkauliukus prieš gaminimą palaikykite kambario temperatūroje apie 30 minučių.
- Jei norite dar intensyvesnio skonio, šonkauliukus galite marinuoti glazūroje per naktį šaldytuve.
- Glazūros lipnumą galima reguliuoti medaus kiekiu – daugiau medaus suteiks daugiau lipnumo.
- Kepimo metu svarbu reguliariai vartyt šonkauliukus, kad glazūra vienodai pasiskirstytų ir nepridegtų.
- Norint išgauti traškią glazūrą, paskutines 5 minutes galima kepti įjungus grilio funkciją orkaitėje.
Atsakinėjama į Komentarą