Aš labai mėgstu įvairiausius tradicinius patiekalus šiek tiek pakeisti pagal save, tai kažkokį naują skonį išgauti ir panašiai, kad tik nebūtų taip nuobodu. Bet šį kartą jokių pakeitimų. Viskas pagal mano močiutę, kaip ji mane išmokė. Kai kurie dalykai tiesiog neatsibosta, kad ir kiek kartų bekartotum. Tai ir šį kartą aš labai paprastai, bet tuo pačiu tobulai.
Varškės spurgų receptas mano užrašuose jau labai seniai. Gamindama jau net nelabai aš ką ir sveriu arba matuoju. Šį kartą tai padariau labai tiksliai. Tokių purių naminių spurgų esmė - kuo daug varškės ir kuo mažiau miltų, tai tokios labai natūralios gaunasi. Ir super traškios išorėje, labai minkštos viduje. Kaip ir privalote būti. Pasigaminkite ir suprasite apie ką aš kalbu. Dar kartą galiu tik pakartoti - jos tobulos! :)
Jolanta Tiskeviciene
Atsakyti