Autorius apie receptą
Puri pynė su kreminiu sūriu ir uogiene - šis desertas su rikotos sūriu ir džemu yra originalus derinys tarp pikantiško ir saldaus skonio. Picos tešla tampa universali baze, suteikiančia traškumo ir lengvumo, o rikotos sluoksnis prideda kreminės tekstūros. Džemas įneša saldumo ir vaisinės gaivos, o pistacijos suteikia malonų traškumą ir riešutinį poskonį.
Suktinys susukamas į pintą formą, kuri atrodo elegantiškai ir gali būti skaniai patiekiama tiek karšta, tiek atvėsusi. Kiaušinio plakinys užtikrina auksinį ir traškų išorės sluoksnį, o papildomos pistacijos dar labiau sustiprina patiekalo vizualinį ir skonio įspūdį.
Autorės komentaras - kartais atrodo, kad namie nėra "nieko skanaus", o realybė tokia, kad tiesiog pritrūksta fantazijos panaudoti tai, ką jau turime. Štai ir šį kartą - turėjau nusipirkusi picos tešlos. Šią tešlą galite panaudoti gaminant desertus! Tešla neutralaus skonio, o saldumo suteikia uogų ir vaisių džemas.
Atsiliepimai