1. Iš pradžių pasiruoškite želė kelių spalvų taip kaip parašyta ant jų pakuotės, tik naudokite ne 500 mililitrų 80 gramų želė, bet 375 mililitrų kad želė būtų stangresnė.
2. Kai sustings, susmulkinkite kubeliais.
3. Tuomet pusę želatinos (1,5 šaukšto) užpilkite vandeniu bei leiskite išbrinkti maždaug 20 minučių.
4. Į pieną (500 mililitrų) berkite cukrų gerai išmaišykite.
5. Išbrinkusią želatiną pakaitinkite, kad ištirptų, truputį atvėsinkite bei pilkite į pieno ir cukraus mišinį.
6. Suberkite želė kubelius, viską gerai permaišykite bei pilkite į formą.
7. Dėkite į šaldytuvą bei leiskite sustingti.
8. Tada likusią pusę želatinos (1,5 šaukšto) užpilkite vandeniu bei leiskite išbrinkti maždaug 20 minučių.
9. Ant sustingusio želė sluoksnio išdėliokite sausainius.
10. Kondensuotą pieną išsukite su grietine bei pienu (50 mililitrų), supilkite ištirpintą želatiną, permaišykite ir supilkite ant sausainių.
11. Palikite, kad truputį sustingtų.
12. Ant viršaus užberkite sluoksnį sausų pusryčių, truputį įspauskite.
13. Statykite į šaldytuvą, kad tortas visiškai sustingtų.
14. Prieš patiekdamos tortą išimkite iš formos bei apverskite (želė sluoksnis turi būti viršuje). Mėgaukitės!
15. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.