traškios salotos: kelių lapų (Iceberg arba romaninės)
fermentinis sūris: gabaliuko
druska
pipirai
Padažui:
natūralus graikiškas jogurtas: 4 šaukštų
Sweet Chilli padažas: 4 šaukštų
grūdėtos garstyčios: 4 arbatinių šaukštelių
Recepto paruošimas
1. Pradžioje išsikepame paprieskoniuotą mėsytę, ją atvėsiname bei supjaustome gabalėliais. Taip pat susmulkiname visas daržoves. Tada smulkiai sutarkuojame sūrį. Jogurtą ir čili padažą sumaišome bei tuomet jau viskas keliauja ant tortilijų - daržovės, padažas, mėsytė, po pusę šaukštelio garstyčių, viską apibarstome druska bei pipirais ir apiberiame sutarkuotu sūriu.
2. Po to užlenkiame tortilijos apačią bei smarkiai paspausdamos įdarą užlenkiame abu kraštus vienas ant kito bei dviem mediniais dantų krapštukais sutvirtiname, kad "neišsibėgiotų".
3. Paskui naminius kebabus kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15 minučių.
4. Prieš patiekdamos nepamirštame išimti medinių pagaliukų - tortilija jau būna sukietėjusi, tampa traški bei "neišsižioja". Skanaujame!