Šiandien noriu su Jumis pasidalinti tikrai neįprastu užkandžiu. Kai pirmą kartą pamačiau jo receptą, galvojau, kad mūsų šeimai visiškai nepatiks, bet vis tiek nusprendžiau išmėginti. Kodėl galvojau, kad nepatiks? Nes tikrai nesame didžiuliai mėlynojo pelėsinio sūrio mėgėjai. Tačiau kažkodėl mane labai sudomino sūrio ir kriaušių derinys. Tad pamėginau ir galiu pasakyti, kad valgėme visi - tiek aš, tiek vyras, tiek vaikai. O po kelių dienų užsuko draugės ir nusprendžiau, kad ir jas pavaišinsiu šiuo užkandžiu. Visos valgė ir gyrė, o galiausiai net paklausė kaip čia viskas gaminama. O gaminama tikrai labai paprastai, tad dalinuosi šiuo visiems patikusiu užkandžiu ir su Jumis. Nieko nelaukite ir išmėginkite. :)