Tortilijų užkandis mėlynuoju pelėsiniu sūriu ir kriaušėmis

Autorius apie receptą

Šiandien noriu su Jumis pasidalinti tikrai neįprastu užkandžiu. Kai pirmą kartą pamačiau jo receptą, galvojau, kad mūsų šeimai visiškai nepatiks, bet vis tiek nusprendžiau išmėginti. Kodėl galvojau, kad nepatiks? Nes tikrai nesame didžiuliai mėlynojo pelėsinio sūrio mėgėjai. Tačiau kažkodėl mane labai sudomino sūrio ir kriaušių derinys. Tad pamėginau ir galiu pasakyti, kad valgėme visi - tiek aš, tiek vyras, tiek vaikai. O po kelių dienų užsuko draugės ir nusprendžiau, kad ir jas pavaišinsiu šiuo užkandžiu. Visos valgė ir gyrė, o galiausiai net paklausė kaip čia viskas gaminama. O gaminama tikrai labai paprastai, tad dalinuosi šiuo visiems patikusiu užkandžiu ir su Jumis. Nieko nelaukite ir išmėginkite. :)

Ingredientai

    • tortilijų
    • mėlynojo pelėsinio sūrio
    • sunokių kriaušių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia tortilijas supjaustome trikampėliais.
  2. 2. Tada ant jų dėti po gabaliuką kriaušės ir sūrio.
  3. 3. Sudedame ant kepimo skardos, išklotos su kepimo popieriumi.
  4. 4. Galiausiai kepame orkaitėje, įkaitintoje 180 laipsnių temperatūros, kol gražiai apskrunda. Skanaujame!
  5. 5. Patarimas: Tokį užkandį taip pat skanu gaminti ir su šaldyta tešla.
  6. šaldytos tešlos užkandis mėlynuoju pelėsiniu sūriu ir kriaušėmis
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.

Atsiliepimai

Rūkytos žuvies paštetas su tepamu sūreliu
(2)
Tortilijų užkandžiai su dešrelėmis ir paprika
(2)
Užkandėlės su širdelėmis
(3)