Trapūs vafliai, iš vaikystės - mėgstamiausi ir skaniausi!

2019-08-29 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Trapūs vafliai, iš vaikystės - mėgstamiausi ir skaniausi!
Vafliai, pagaminti pagal šį receptą, man primena mano vaikystę ir yra patys mėgstamiausi bei skaniausi. Jie gaunasi trapūs, saldūs ir visada pasiteisina. Belieka tik tešlą užsimaišyti, kepti, sukti bei pasilepinti!

Ingredientai

    • kiaušiniai: 6
    • sviestas: 200 gramų
    • cukrus: 1 stiklinės (galima pilti nepilną)
    • miltai: 2 stiklinių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sviestą ištirpinkite.
  2. 2. Kiaušinius išsukite su cukrumi iki purios masės.
  3. 3. Po truputį supilkite pravėsusį sviestą.
  4. 4. Tuomet įsijokite miltus.
  5. 5. Tada tešlą gerai išmaišykite.
  6. 6. Įkaitinkite vaflinę, pilkite šaukštą tešlos. Kepkite, kol visiškai iškeps.
  7. 7. Galite skanauti tiek vienus, tiek su mėgstamais pagardais (uogiene, džemu ar panašiai). Skanaus!
  8. 8. Rekomendacija: Daugiau vaflių receptų rasite: Vaflių receptai.
Moliūgų vafliai su pienu
(6)
Varškinė pynė su riešutais
(5)
Pavlova su avietėmis ir griliažu
(1)
Kepti obuoliai su varške
(17)