Pavyko pasigaminti nuostabų krevečių užkandį, kad pavydžiu net pati sau kaip skanu. Kartais nutinka ir šitaip. Tobulos traškios krevetės su Panko džiūvėsėliais - tiesiog tikrų tikriausias prabangus restoranas savo namuose!
Beje, mes dažniausiai tokias valgome su saldžiarūgščiu ir
česnakiniu padažais, bet puikiai tiks ir kiti Jūsų pamėgti padažai. Nieko daugiau nebelaukiam ir pradedame gaminti jau dabar.
Galimos ingredientų alternatyvos
- Jei neturite tigrinių krevečių, galite drąsiai naudoti baltąsias krevetes arba karališkąsias krevetes. Norint vegetariško varianto, galima pabandyti šį receptą su tofu kubeliais arba moliūgų griežinėliais.
- Vietoje Panko džiūvėsėlių galima naudoti įprastus baltos duonos džiūvėsėlius, tačiau rezultatas nebus toks traškus. Taip pat galite eksperimentuoti su kokoso drožlėmis, sutrupintais riešutais arba smulkintomis avižomis.
- Česnako granules galima pakeisti šviežiu tarkuotu česnaku arba česnako milteliais.
- Vietoje rūkytos paprikos miltelių galima naudoti saldžiosios paprikos miltelius, aitriųjų paprikų dribsnius arba kario prieskonius, priklausomai nuo jūsų skonių preferencijų.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Norint pasiekti geriausią rezultatą, krevetės turėtų būti gerai nusausintos prieš apvoliojant jas baltyme ir džiūvėsėliuose. Taip užtikrinsite, kad panierinis sluoksnis gerai prilips.
- Aliejaus temperatūra kepant yra labai svarbi - jis turėtų būti gerai įkaitęs (apie 180°C), bet ne rūkstantis. Per žemoje temperatūroje krevetės sugeria daugiau aliejaus ir tampa mažiau traškios.
- Kepkite krevetes mažomis partijomis, kad jos turėtų pakankamai vietos keptuvėje ir vienodai apkeptų. Perkrauta keptuvė sumažins aliejaus temperatūrą ir krevetės bus mažiau traškios.
Asta
Atsakyti