Ši trinta moliūgų sriuba su bulvėmis ir morkomis yra puikus pasirinkimas rudeniškiems vakarams. Orkaitėje keptas moliūgas suteikia sriubai švelnų ir natūraliai saldų skonį, o kartu su sultinyje virtomis bulvėmis ir svieste apkepintais svogūnais bei morkomis, ši sriuba tampa tiršta ir švelni. Grietinėlė prideda kreminės tekstūros, todėl sriuba tampa dar sodresnė ir švelnesnė. Prieskonius galite pasirinkti pagal savo skonį, kad sukurtumėte idealią skonių harmoniją.
Redaktorės Vaidos komentaras - bebaigiant virti sriubą į ją galima įmaišyti šiek tiek tarkuoto sūrio, tai suteiks papildomo skonio ir kremiškumo. Taip pat tarkuotu kietuoju sūriu (ar kitu mėgstamu) galima apibarstyti sriubą patiekiant. Taip pat labai tinka pagardinti sriubą moliūgų sėklomis ar kapotomis petražolėmis.
Rita
Atsakyti