Triufeliai su vafliais

Ingredientai

    • grietinėlė: 80 mililitrų (35%)
    • šokoladas: 200 gramų (naudotas pieniškas)
    • sviestas: 50 gramų
    • kakava: 3 šaukštų
    • paprasti vafliai: 3 lakštų
    • kokoso drožlės: apvoliojimui (arba miltelinis cukrus, tinka ir kakava)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje grietinėlę pašildome ant silpnos ugnies, nukaičiame bei sudedame sulaužytą šokoladą. Maišome, kol ištirps. Į šokolado masę sudedame sviestą bei suberiame kakavą, gerai išmaišome.
  2. 2. Tuomet vaflius sutrupiname iki smulkių gabalėlių bei supilame į šokolado masę. Dedame indą į šaldytuvą porai valandų, kad masė sustingtų.
  3. 3. Tada kai jau masė bus tvirta, imame šaukšteliu bei rankomis formuojame norimo dydžio kamuoliukus. Apvoliojame kokosų drožlėse. Skanaujame!

Atsiliepimai

Keto varškės apkepas
(8)
Briuselio vafliai su alumi
(2)
Juodojo miško desertas su vyšniomis
(2)