Troškinta jautiena

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Troškinta jautiena

Ingredientai

    • 800g jautienos be kaulų
    • 1 svogūnas
    • 1 morka
    • 2 šaukštai pomidorų tyrės
    • šauktelis riebalų
    • šaukštas miltų
    • 2 šaukštai grietinės
    • šaukštelis garstyčių
    • stiklinė daržovių sultinio
    • truputis pipirų
    • lauro lapų
    • druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Mėsą supjaustome gabaliukais, tada apibarstome druska (sumaišyta su maltais prieskoniais), pavoliojame miltuose ir apkepame.
  2. 2. Tada sudedame į troškintuvą, užpilame sultiniu ir suberiame visas daržoves (supjaustytas griežinėliais).
  3. 3. Troškinama uždengta.
  4. 4. Baigiant troškinti supilame grietinę, pomidorų tyrę, garstyčias.
  5. 5. Patiekiame pašildytame dubenyje!
Maltos jautienos ir lęšių troškinys
(1)
Daržovių ir jautienos troškinys su konservuotais ananasais
(3)
Klasikinis sūrainis - cheeseburger
(1)
Jautienos troškinys su daržovėmis vyno padaže
(4)