Troškinta jautiena

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Troškinta jautiena

Ingredientai

    • 800g jautienos be kaulų
    • 1 svogūnas
    • 1 morka
    • 2 šaukštai pomidorų tyrės
    • šauktelis riebalų
    • šaukštas miltų
    • 2 šaukštai grietinės
    • šaukštelis garstyčių
    • stiklinė daržovių sultinio
    • truputis pipirų
    • lauro lapų
    • druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Mėsą supjaustome gabaliukais, tada apibarstome druska (sumaišyta su maltais prieskoniais), pavoliojame miltuose ir apkepame.
  2. 2. Tada sudedame į troškintuvą, užpilame sultiniu ir suberiame visas daržoves (supjaustytas griežinėliais).
  3. 3. Troškinama uždengta.
  4. 4. Baigiant troškinti supilame grietinę, pomidorų tyrę, garstyčias.
  5. 5. Patiekiame pašildytame dubenyje!
Keptuvėje keptas T-bone kepsnys su kopūstais ir burokėliais
(1)
Gyoza - azijietiški koldūnai su mėsa
(1)
Nachos receptas su jautienos faršu ir sūriu
(1)
Klasikinis chilli con carne - čili sriuba / troškinys su faršu
(3)
Steiko kepimas keptuvėje su keptomis daržovėmis
(1)
Japoniška Ramen sriuba su jautiena ir grybais
(1)