Troškinta jautiena

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Troškinta jautiena

Ingredientai

    • 800g jautienos be kaulų
    • 1 svogūnas
    • 1 morka
    • 2 šaukštai pomidorų tyrės
    • šauktelis riebalų
    • šaukštas miltų
    • 2 šaukštai grietinės
    • šaukštelis garstyčių
    • stiklinė daržovių sultinio
    • truputis pipirų
    • lauro lapų
    • druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Mėsą supjaustome gabaliukais, tada apibarstome druska (sumaišyta su maltais prieskoniais), pavoliojame miltuose ir apkepame.
  2. 2. Tada sudedame į troškintuvą, užpilame sultiniu ir suberiame visas daržoves (supjaustytas griežinėliais).
  3. 3. Troškinama uždengta.
  4. 4. Baigiant troškinti supilame grietinę, pomidorų tyrę, garstyčias.
  5. 5. Patiekiame pašildytame dubenyje!
Jautienos mėsainis su paprikų padažu
(1)
Ugninė mėsos sriuba su jautienos faršu ir pupelėmis
(1)
Sveikas jautienos troškinys su daržovėmis pagal Beatą
(1)
Įdaryti makaronai kriauklės su faršu ir daržovių padažu
(3)
Salotos su plėšyta jautiena
(1)
Jautienos tartaras
(7)
Maltos jautienos ir lęšių troškinys
(1)