Troškinta jautiena

Ingredientai

    • 800g jautienos be kaulų
    • 1 svogūnas
    • 1 morka
    • 2 šaukštai pomidorų tyrės
    • šauktelis riebalų
    • šaukštas miltų
    • 2 šaukštai grietinės
    • šaukštelis garstyčių
    • stiklinė daržovių sultinio
    • truputis pipirų
    • lauro lapų
    • druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Mėsą supjaustome gabaliukais, tada apibarstome druska (sumaišyta su maltais prieskoniais), pavoliojame miltuose ir apkepame.
  2. 2. Tada sudedame į troškintuvą, užpilame sultiniu ir suberiame visas daržoves (supjaustytas griežinėliais).
  3. 3. Troškinama uždengta.
  4. 4. Baigiant troškinti supilame grietinę, pomidorų tyrę, garstyčias.
  5. 5. Patiekiame pašildytame dubenyje!

Atsiliepimai

Jaučio liežuvis su daržovėmis
(1)
Vengriška tiršta guliašinė sriuba su jautiena
(11)
Virtas jaučio liežuvis moliūgų ir garstyčių padaže
(1)
Tako su malta mėsa
(3)
Meksikietiškos taco salotos su malta jautiena
(1)