1. Iš pradžių svogūnus susmulkinkite bei pakepinkite aliejuje iki jie taps gražios auksinės spalvos.
2. Tuomet kiaušinius susmulkinkite, nupilkite aliejų nuo tuno bei šakutės pagalba tuną susmulkinkite. Ingredientus gerai sumaišykite su mėgstamu majonezu (jo negailėkite, turi gautis šlapoka masė).
3. Tada į lėkštę dėkite Napoleono lakštą bei gausiai aptepkite tuno mase. Lengvai prispauskite antrą lakštą. Taip susluoksniuokite keturis lakštus. Viršų taip pat aptepkite tunu.
4. Vieną torto lakštą sutrupinkite, gautais trupiniais apibarstykite torto viršų bei šonus.
5. Galiausiai tortą dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms - kol lakštai suminkštės. Mėgaukitės!
6. Rekomendacija: Daugiau tuno tortų receptų rasite: Tuno tortai