1. Pradžioje pasigaminame kremą. Kreminę varškę sumaišome su 125 gramais tepamo sūrelio, saujele susmulkintų krapų, citrinų sultimis bei žiupsneliu druskos. Agurką supjaustome plonais griežinėliais.
2. Tuomet duonos kepalą horizontaliai perpjauname į penkias vienodo storio dalis. Apatinį paplotį aptepame kremu bei apdedame agurkų griežinėliais. Klojame kitą duonos paplotį, vėl aptepame kremu bei išdėliojame dalį lašišos. Taip sluoksniuojame dar kartą bei užbaigiame duona.
3. Tada grietinėlės sūrį ištriname su likusiu tepamu sūreliu iki purumo, pagardiname druska, krapais ir aptepame viršų, šonus. Juos apdedame skirtingo ilgio laiškiniais česnakais, viršų papuošiame pomidoriukais, bazilikais, ridikėliais bei susmulkintais laiškiniais česnakais. Skanaujame!