Šių varškės spurgų receptas atkeliavo iš mano vaikystės, jis labai senas ir laiko patikrintas. Mano dukra sako, kad tai pati skaniausia spurga, kurią kada įmanoma paragauti. :)
Spurgos su varške visada gaunasi minkštos, purios ir labai skanios su traškia ir plona plutele. ;) Kitą dieną jos taipogi išlieka minkštos.
Kad varškės spurgos būtų minkštos:
1. Nepadauginame miltų (jų minkštumą užtikrina mažas miltų kiekis)
2. Kepame ant mažos ugnies ir neperkepame.
Iš nurodyto ingredientų kiekio man gavosi 30 spurgyčių.
Jeigu gaminant atliko varškės, tai būtinai išmėginkite
tikrus varškėčius,
purų varškės apkepą arba
varškinius blynus.
N
Atsakyti
Aš
Deina
Atsakyti
Onutė
Atsakyti
Jurate
Atsakyti
Ingrida
Atsakyti
Vaida
Atsakyti
Anzelika
Atsakyti
Flopps
Atsakyti
Jolita
Atsakyti
Rasa
Atsakyti
Renata
Atsakyti
Ramsis
Atsakyti
Milda
Atsakyti
Vida
Atsakyti
JS
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda
Lidija
Atsakyti
Tina
Aldona
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Ausra
Atsakyti
Diana
Atsakyti
Toma
Atsakyti
Vaida
Atsakyti
Vycka
Brigita
Atsakyti
GD
Atsakyti
Zosė
Atsakyti
Jurgita
Atsakyti
Jurate
Atsakyti
Kristina
Atsakyti
Alvyra
Atsakyti
Deime
Atsakyti