1. Pirmiausia kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.
2. Tada baltymus išplakame mikseriu iki standžių putų.
3. Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi beveik iki baltumo. Įpilame ištirpintą, šiek tiek atvėsintą sviestą, pieną, įdedame varškę ir viską gerai sublenderiuojame, kad neliktų varškės gumulėlių.
4. Tuomet miltus persijojame kartu su kepimo milteliais į gautą masę, ir sublenderiuojame iki vientisos masės.
5. Tešla turi gautis tirštoka.
6. Po to standžiai išplaktus kiaušinių baltymus atsargiai mentele, iš apačios į viršų įmaišome į varškės tešlą.
7. Paskui elektrinę vaflinę gerai įkaitiname, patepame truputį aliejumi ir dedame po vieną valgomąjį šaukštą tešlos, kepame kol dailiai apskrus. Skanaujame vienus arba su mėgstamais pagardais! :)
8. Pastebėjimas: Tik iškepti vafliai būna traškūs, o kraunant vieną ant kito - šiek tiek suminkštėja.
9. Pastebėjimas: YouTube radau panašų receptą (anglų kalba), kuris patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
Atsiliepimai
Kepeja
Atsakyti