Jau labai senokai norėjau išbandyti tokį varškinio tinginio variantą. Ir pagaliau išbandžiau, mūsų šeimai nerealiai patiko. Itin vasariškas lengvas desertas.
1. Pirmiausia kambario temperatūros sviestą išsukite iki purumo.
2. Sudėkite varškę ir dar paplakite.
3. Tada šokoladą išlydykite garų vonelėje, supilkite į sviesto varškės masę, dar kartą išplakite.
4. Įmaišykite kondensuotą pieną ir nutarkuotą citrinos žievelę.
5. Patarimas prieš gaminant: Citrinos žievelės nutarkavimui aš naudoju tokio tipo tarką, kaip pavaizduota šiame video, ji man tapo nepakeičiama šiam procesui. Rekomenduoju įsigyti ir Jums.
6. Trečdalį sausainių smulkiai sulaužykite, kitus sumalkite.
7. Suberkite sausainius į paruoštą masę ir išmaišykite.
8. Sudėkite šilauoges ir susmulkintas braškes, lengvai išmaišykite.
9. Indą išklokite maistine plėvele, sudėkite paruoštą masę (iš nurodyto kiekio gavosi 1,5 tokių desertų).
10. Dėkite maždaug vienai valandai į šaldymo kamerą, paskui dar 4 valandoms į šaldytuvą.
Atsakinėjama į Komentarą