Vasariški užkandžiai (pagal Beatą)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių duoną supjaustykite riekelėmis bei apskrudinkite orkaitėje įkaitintoje iki 150 laipsnių temperatūros maždaug 15 minučių.
  2. 2. Tuomet nulupkite agurkų žievelę bei išskobkite sėklytes, agurkus labai smulkiai supjaustykite. Smulkia tarka sutarkuokite fermentinį sūrį bei virtus kiaušinius, įdėkite trintą česnaką, susmulkintų krapų ir mėgstamą majonezą, viską gerai išmaišykite.
  3. 3. Tada pasiruoštą mišrainę užtepkite ant apskrudintos duonos. Patiekite ir skanaukite!

Atsiliepimai

Kriaušės virtos raudonąjame vyne
(3)
Dvi skanios, sveikos ir pikantiškos užtepėlės
(2)