Veganiškas desertas: Saldus pūstų ryžių batonėlis

Ingredientai

    • pūsti ryžiai: 1 puodelio
    • migdolai: 0,5 puodelio
    • kokoso drožlės: 0,5 puodelio
    • žemės riešutų sviestas: 0,5 puodelio
    • agave sirupas: 2 valgomųjų šaukštų (arba datulių sirupas)
    • tirpintas kokosų aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
    Ant viršaus:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia migdolus susmulkiname S formos smulkintuvu.
  2. 2. Tuomet į indą pilame pūstus ryžius, kokoso drožles, riešutų sviestą, sirupą ir aliejų.
  3. 3. Viską gerai išmaišome.
  4. 4. Suformuojame norimos formos.
  5. 5. Ant viršaus pilame (vonelėje) tirpinto šokolado, papuošiame riešutais.
  6. 6. Dedame į šaldymo kamerą kelioms valandoms arba į šaldytuvą visai nakčiai.
  7. 7. Kitą dieną supjaustome ir skanaujame. :)
  8. 8. Patarimas: Laikome šaldytuve, nes kambario temperatūroje suminkštėja ir praranda savo formą.
  9. 9. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.

Atsiliepimai

Morkų saldainiai su imbieru
(6)
Mieliniai rageliai "Kifle"
(2)