Veganiškas trupininis pyragas su uogiene - receptas, kurį paruošite itin greitai!

2019-10-05 Autorius Ką valgo veganai?

Veganiškas trupininis pyragas su uogiene - receptas, kurį paruošite itin greitai!

Ingredientai

    • miltai: 3-4 stiklinių
    • tirštas migdolų pienas: trečdalio stiklinės
    • augalinis (palmių) ghee: 200 gramų
    • cukrus: 0,5 stiklinės
    • tiršta uogienė: 1 stiklinės
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į migdolų pieną supilame cukrų ir išmaišome.
  2. 2. Cukrui ištirpus, į skystą masę supilame ištirpintą augalinį (palmių) ghee bei miltus su kepimo milteliais.
  3. 3. Gautą tešlą gerai išminkome ir iš jos suformuojame 2 atskirus tešlos gabalus, kuriuos padedame kelioms valandos į šaldymo kamerą.
  4. 4. Po to į pasirinktą kepimo formą sutarkuojame vieną gabalą tešlos ir tolygiai išsklaidome, supilame uogienę ir tolygiai išskirstome.
  5. 5. Ant viršaus sutarkuojame likusią tešlą.
  6. 6. Paskui kepame maždaug 25 minutes (170-180 laipsnių temperatūra) iki tol, kol gražiai paruduos. Skanaujame!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau trupininių pyragų receptų rasite: Trupininiai pyragai.
Drėgnas ir aromatingas morkų pyragas
(24)