portabello grybai: 4 didelių (išplauname bei nupjauname kotelį)
mozzarellos sūris: 1 rutuliuko (suplėšome į 4 dalis)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištą išplauname bei nusausinkite. Įtriname druska bei pipirais ir tuomet gerai įtriname baziliko pesto padažu (viduje irgi).
2. Tada įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros. Vištą pamauname ant indo skirto vištai kepti (aš turiu panašu į nuotraukoje žemiau). Iš esmes galite naudoti ir 0,35 litros talpos buteliuką nuo alaus pvz. į ji pripylusios iki pusės balto vyno bei vandens. Taigi, pamauname vištą ant indo, o į apačią pripilame vandens ir balto vyno (jeigu jį naudosite).
3. Po to pašaukite į orkaitę bei kepkite 60-90 minučių (priklausomai nuo vištos dydžio) kol višta iškeps. Likus kažkur pusvalandžiui iki kepimo pabaigos į orkaitę pašauname grybus bei kepame 20 minučių, paskui į vidų įdedame po gabaliuką sūrio ir kepame dar 10 minučių. Patiekiame ir skanaujame!